mijn 1e webinar: "hoe ga ik om met tegenslag"

mijn 1e webinar: “hoe ga ik om met tegenslag”

Soms heb je van die momenten dat je weer ’s n gezonde spanning ervaart als je iets moet doen wat je nog nooit gedaan hebt. Dat was dus vorige week toen ik voor de 1e keer werd geïnterviewd tijdens een UWV webinar over het thema “hoe ga ik om met tegenslag”. Het is al spannend genoeg om jezelf terug te horen, laat staan in een webinar van een half uur, (pff.. ik moest even door de 1e beelden heen, haha). Tegelijkertijd super leerzaam om mijn eigen woorden, hoe ik dingen zeg (en vooral non-verbale houding) terug te zien, en daar lering uit te trekken.. Resume: zeker voor herhaling vatbaar.
Sowieso goed om bijvoorbeeld ’s een pitch te oefenen en jezelf dan te filmen. Dan zie je gelijk hoe je overkomt en waar je jezelf nog kunt aanscherpen.
Bij deze gelijk leuk om hieronder mijn 1e online”video pitch” te laten zien die in 2014 ‘is gemaakt door oud (Yacht) collega Sergio Irausquin (tip: check je kapsel voordat je “on stage” gaat.. ;-)).

Het webinar is hier terug te kijken (na het aanmaken van een account: altijd handig voor volgende webinars).

Share!