Op zoek naar je missionstatement en bijhorende doelen met Remco Claassen

Op zoek naar je missionstatement en bijhorende doelen met Remco Claassen

Het boek  van Remco Claassen “Ik, gezond egocentrisme – meer effectiviteit” heeft mij op het juiste spoor gezet qua zelfkennis. en dan vooral op de vraag “wat vind ik belangrijk?” In het kort: Dit boek gaat heel erg in op jouw kernwaarden. Waar wordt jij warm van, waar kom jij van in beweging? Om deze vervolgens te vertalen naar je persoonlijke mission statement. Vanuit daar is het dan makkelijker om je doelen te formuleren (met bijvoorbeeld dit model).

De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik in mijn eentje met deze materie vrij lang bezig ben geweest, maar dat het pas echt tot leven kwam toen ik er concreet wat mee ging doen in een workshop. Vooral het daadwerkelijk uitspreken van je mission statement is een krachtig middel om te checken of ie ook klopt voor jou (je voelt het namelijk meteen als dat niet zo is..

Zie hier een samenvatting van zijn boek
– Hieronder een kort interview met Remco:

Share!